Stiri

Uros Lucic: „La final consider că am făcut niște erori impardonabile și am pierdut”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.12.2016

Uros Lucic a debutat în actualul sezon pentru CSM CSU Oradea în partida din Champions League pierdută pe teren propriu cu scorul de 73-69 contra lui Umana Reyer Venezia. Extrema de forță a vorbit despre cele întâmplate în cadrul unei conferințe de presă:

„A fost un meci greu preț de 40 minute. La final consider că am făcut niște erori impardonabile și am pierdut. Sunt de părere că am jucat mai bine ca echipă, dar din punct de vedere individual italienii au niște marcatori deosebiți, care au ieșit la rampă în momentele cheie ale partidei. Vom avea o nouă șansă de a ne demonstra potențialul împotriva acestei echipe în jocul retur, când sper că vom putea să menținem același nivel de joc până la capăt.”

Uros Lucic a vorbit și despre revenirea sa la Oradea și despre ceea ce la- determinat să facă acest pas:

„M-am simțit fantastic. Cu o sală plină de asemenea oameni, e întotdeauna ușor să-ți intri în ritm. Mă simt foarte bine aici și îmi place că publicul mă agreează.

Am acceptat propunerea de a mă întoarce fără să mă gândesc prea mult. Am considerat că este o oportunitate foarte bună pentru bine. Îmi place Oradea, îmi place echipa, publicul și cu siguranță am amintiri foarte frumoase legate de acest loc. Știu că echipa este sprijinită de tot orașul. Pentru mine Oradea este a 2-a casă.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Uros
    Cum bine a zis Victor Mihalcea ,,întoarcerea fiului rătăcitor"... făcând parte din echipa care a adus primul titlu la Oradea,cu o contributie majoră la cucerirea titlului. Un castig enorm pt echipă.

    cu 7 ani în urmă (01.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!