Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Uros Lucic a semnat cu CSA Steaua București

Valentin Todea

Valentin Todea
27.10.2018

Update, sâmbătă, 27 octombrie: Uros Lucic s-a înțeles cu CSA Steaua și va juca pentru roș-albaștri, după ce a decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu CSM CSU Oradea, care a expirat după 6 săptămâni. Lucic îi va lua locul lui Gospic în rotația roș-albaștrilor, cel care și-a reziliat săptămâna trecută înțelegerea cu steliștii.   

 


 

CSM Oradea a anunțat încetarea raporturilor contractuale cu Uros Lucic, cel care semnase înaintea acestui sezon o înțelegere valabilă pe o perioadă limitată. În vârstă de 35 de ani, acesta a acoperit lipsa lui Sean Denison, cel care urmează să revină pe parchet în echipamentul formației orădene după o accidentare.

A fost a treia experiența a acestuia la Oradea, una în care a evoluat preț de opt meciuri. În trei dispute din LNBM, jucătorul din Serbia a înregistrat medii statistice de 8.7 puncte, 5.3 recuperări, 1.3 intercepții și o pasă decisivă. Extrema de forță a bifat și câte două partide în FIBA EuropeCup și preliminariile Basketball Champions League, evoluând de asemenea în SuperCupa României.

Uros Lucic a fost campion al României alături de CSM CSU Oradea în sezonul 2015-2016.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Lucic
    Plecat la Steaua.

    cu 5 ani în urmă (26.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!