Stiri

VIDEO. Connecticut Huskies pierde pentru prima dată în NCAA Women după o serie de 111 victorii consecutive

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.04.2017

Mississippi State a produs surpriza în Final Four-ul campionatului universitar feminin din Statele Unite ale Americii, după ce a învins în overtime pe Connecticut Huskies, scor 66-64. UConn avea o serie de 111 victorii consecutive și patru titluri NCAA câștigate la rând, ambele performanțe fiind recorduri absolute în NCAA, până să cedeze în fața unei echipe care se află pentru la prima experiență în Final Four.

UConn a făcut o partidă modestă și a preluat pentru prima dată conducerea abia în sfertul trei. Confruntarea avea să intre în prelungiri, 60-60, după ce Morgan William a fost blocată pe pătrundere, în ultima fază de joc. Egalitatea s-a menținut și înaintea ultimelor 20 de secunde din over-time, iar aceeași Morgan William, cea mai mică jucătoare de pe teren, a luat acțiunea pe cont propriu și a marcat „pe sirenă” aducând victoria lui Mississippi State, scor 66-64.

Eroul lui Mississippi, Morgan William a terminat partida cu 13 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări și 3 intercepții. Victoria Vivians a fost cea mai bună marcatoare pentru Bulldogs cu 19 puncte adăungând și 4 recuperări.

Gabby Williams a fost principala jucătoare de la UConn cu 21 de puncte, 8 recuperări, 4 capace, 2 pase decisive și 2 intercepții.

În finala turneului NCAA, ce va avea loc duminică noapte la American Airlines din Dallas, Mississippi State Bulldogs se va duela cu Carolina State.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Wow
    Fabulos record:111 victorii consecutive, dar si buzzerul care le-a răpus.

    cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      morgan william
      https://www.theplayerstribune.com/morgan-william-mississippi-state-basketball/

      Daca vreti sa cititi un articol scris de tipa care a dat buzzer-ul. Mi se pare extraordinara povestea ei

      cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      MW
      Emotionantă poveste de viață are piticoata asta. Mersi pt sursă

      cu 7 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!