Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Jermont Horton şi Slobodan Popovic s-au luat la bătaie

Adrian Cojocaru; sursa: digi24.ro

Adrian Cojocaru; sursa: digi24.ro
27.02.2013

Popovic i-a dat un cap în gură lui Horton, iar americanul a vrut să îl lovească cu pumnul

Citeşte şi:

B. Murărescu: "Nu ştim să reacţionăm. Horton putea să cadă şi să ia doar adversarul un antisportiv"

Tudor Costescu: "Manifestările jucătorilor nu sunt normale"

Fază ruşinoasă petrecută marţi seara la jocul dintre BC Timba Timişoara şi BCM U Piteşti, încheiat cu victoria oaspeţilor, 81-68. În debutul sfertului trei, jucătorii Slobodan Popovic de la oaspeţi şi Jermont Horton de la Timba au fost protagoniştii unei faze care nu are ce căuta pe terenul de sport.

După o fază de atac a piteştenilor, în care cei doi jucători s-au ţinut reciproc, Slobodan Popovic i-a aplicat un cap în gură adversarului său. Americanul Jermont Horton a reacţionat imediat şi a încercat să îi dea un pumn adversarului său. Popovic a fost luat apoi imediat în primire de Denham Brown care l-a ţinut cu braţul de gât pe jucătorul piteştean, iar ceilalţi jucători au sărit şi ei să aplanze conflictul. Lucrurile s-au calmat, dar cei doi jucători au fost eliminaţi de brigada de arbitri.

Urmăriţi AICI un video cu incidentul

În imaginile surprinse de postul regional Digi24 Timişoara nu se vede şi prima parte a acţiunii, capul dat de Popovic adversarului său, ci doar reacţia lui Horton, însă cert e că ambii jucători au comis gesturi care nu fac decât să le afecteze imaginea. Cei doi aşteaptă acum să afle dacă şi cât timp vor fi suspendaţi de către FRB. Ei riscă să stea pe margine între 1 şi 3 etape.

foto: captură Digi24 Timişoara

sursa video: Digi24 Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!