Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. ,,Rocky Balboa”, prezent la meciul BC Mureş – CSM-U Oradea

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
24.11.2014


Este cunoscut faptul că unii practicanţi ai boxului susţin sau practică ocazional şi baschetul. Dacă Miami Heat se bucură de susţinerea lui Floyd Mayweather, iar New York Knicks îl are ca susţinător pe Mike Tyson, BC Mureş se poate bucura mai nou de susţinerea unui pugilist din lumea Hollywood-ului.

După intonarea imnului naţional al României, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş şi-au făcut apariţia 3 suporteri costumaţi mai degrabă adecvaţi sezonului estival, unui dintre ei fiind poreclit ,,Rocky Balboa”. Aceştia au stârnit râsete şi aplauze în sală, întreaga întâmplare fiind surprinsă în video-ul de mai jos.

*Foto: Zsigmond Bathori

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Two left hand :

    Respect
    jos palaria!

    cu 9 ani în urmă (24.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tgal :

    drepturile omului
    Păcat numai că polițistul de gardă în civil a intervenit în această manifestare superbă și le-a cerut fără o motivare clară să se îmbrace sau să părăsească sala. Numai în țara asta se poate călca fără nici-o consecință drepturile omului într-o manieră de acest fel.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!