Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Shawnta Dyer este noua jucătoare a formaţiei ICIM Arad

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.07.2015

Gruparea Univ. Goldiş ICIM Arad a transferat prima baschetbalistă din afara graniţelor ţării în această pauză competiţională în persoana americancei Shawnta Dyer.

Tânăra baschetbalistă a evoluat până în prezent doar în NCAA la Louisville, începând cu sezonul 2011-2012 şi până în stagiunea 2014-2015. 

În vârstă de 23 de ani, Shawnta este o extremă de forţă înaltă de 1.85 m, atletică şi foarte puternică în duelurile de sub panou. De asemenea, conform site-ului flash-agency.net, sportiva originară din Statele Unite este o foarte bună jucătoare la recuperare, fiind utilă atât în ofensivă, cât şi în defensivă. 

Shawnta Dyer a bifat 34 de prezenţe pentru Louisville în sezonul 2014-2015, timp în care a acumulat medii de 8.4 puncte (284 în total), 5.7 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.6 intercepţii, 0.8 capace şi procentaje de 48.4% (106/219) la aruncările din acţiune şi 62.8% (71-113) din dreptul liniei de fault. Toate aceste cifre au fost strânse în 18.7 minute jucate în medie pe partidă, fiind de asemenea cel mai bun sezon din cariera sa. 

Până la ora actuală, ICIM Arad a semnat prelungirea contractului cu antrenorul Jose Araujo, în timp ce la capitolul achiziţii, Ancuţa Stoenescu de la campioana CSM Târgovişte a ales Aradul pentru sezonul următor. 

VIDEO. Shawnta Dyer în acţiune în sezonul precedent


*Foto: provationsgroup.org

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!