Stiri Liga I Masculin

Vabova Sf. Gheorghe rămâne fără victorie în Liga 1

Costin Marinescu

Costin Marinescu
24.10.2013

Vabova Sf. Gheorghe nu a cunoscut gustul victoriei nici în etapa a IV-a a Ligii 1 masculin. Echipa antrenata de Albert Vancsa a pierdut miercuri cu scorul 81 - 89 (19-31, 20-18, 27-15, 15-25) partida cu Corona Brașov.

Chiar dacă a avut 3 jucători care au înscris cel puțin 18 puncte, echipa din județul Covasna nu a găsit soluție pentru a contracara aruncările de la mare distanță ale adversarilor. Corona a înscris 11 coșuri din spatele semicercului de 6.75m. Grăman și-a trecut în cont 5 astfel de reușite, iar Mathyas și Mureșan câte 3. Grăman a fost, de altfel, și principalul marcator al echipei din Brașov, cu 32 puncte. Mathyas a marcat 13, Mureșan 14, iar Souca 10.

Pleșa a terminat meciul cu 22 puncte marcate, fiind principalul realizator al gazdelor. Palko Nagy a marcat 20 puncte (4 coșuri de 3 puncte), iar Moasa 18. Istvan Fekete a fost al patrulea jucător de la vabova care a atins granița celor 10 puncte.

În urma acestui rezultat, Vabova rămâne fără victorie în clasament, în timp ce Corona obține prima victorie din acest sezon.

Etapa următoare Vabova se va deplasa la Chiajna, iar Corona va juca la București, cu Știința.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!