Stiri Liga I Masculin

Vasile Ștefan, cel mai bun marcator al turneului final

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.06.2013

Vasile Ștefan, fostul jucător al lui CSM Oradea, a fost cel mai bun marcator al turneului final de Liga I la baschet masculin, Sportivul de la Concordia Chiajna a terminat evenimentul de la București cu un total de 72 puncte.

El a avut 15 puncte în prima zi a turneului, la victoria, scor 93-86, a Chiajnei asupra Politehnicii Iași. Vasile a continuat cu 24 puncte în partida cu Știința București, încheiată cu scorul de 89-75, pentru ca în eșecul cu Steaua din ultima zi a evenimentului de la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu, Ștefan să totalizeze 33 puncte.

Ștefan l-a devansat cu un singur punct pe un alt jucător cu experiență în prima ligă. Este vorba despre Mădălin Nicolae, de la Politehnica Iași, autor a 71 puncte. De notat că Nicolae și Ștefan au împărțit cea mai bună performanță individuală de puncte într-un meci de la acest turneu. Ambii au înscris 33 puncte în ultima zi a sezonului de Liga I.

Pe de altă parte, Milos Petkovic a fost cel mai bun marcator al sezonului în Liga I. El a avut un total de 398 puncte marcate în 18 partide disputate. Adică o medie de 22.11 puncte pe meci.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!