Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vești proaste pentru CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
28.12.2017

martin zeno csm csu oradea accidentare

CSM CSU Oradea a obținut o victorie foarte importantă în etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 89-81, în fața celor de la CSM Steaua Eximbank București.

Cu această victorie, orădenii ajung la 7-4 în acest sezon și egalează Steaua în clasament. Însă, triumful este umbrit de recidiva lui Martin Zeno, proaspăt întors după aproape trei luni de stat pe bară. Acesta a fost înlocuit de Cristian Achim la începutul sfertului al treilea și nu a mai revenit pe parchet.

Tehnicianul bihorenilor nu s-a arătat încântat de faptul că a trebuit să renunțe la unul dintre cei mai buni jucători ai săi atât de devreme în meciul cu Steaua:

„Este o victorie importantă și datorită condițiilor în care am jucat. După cum s-a văzut, Zeno nu a mai putut continua. El este un jucător esențial pentru noi, întrucât l-am semnat având în cap ideea că este jucătorul nostru decisiv. Eu nu sunt prea optimist în ceea ce privește recuperarea rapidă a lui Zeno. Este o problemă foarte mare pentru noi deoarece eu mi-am propus să câștig un nou titlu național cu acest jucător”, a spus Achim la sfârșitul meciului, potrivit site-ului oficial al clubului.

În trei partide în acest sezon de LNBM, Zeno a strâns 11,7 puncte, 2,7 pase decisive și 2,3 recuperări. În partida contra Stelei, americanul a adunat 11 puncte și 5 pase decisive.

Urmează în următoarele zile să aflăm gravitatea accidentării jucătorului Oradei.

Martin Zeno se află la al treilea sezon la CSM CSU Oradea, echipă alături de care a reușit să câștige titlul în 2016. În ediția precedentă de campionat, Zeno a bifat 33 de partide, cu medii de 14.9 puncte, 3.6 recuperări, 3.8 pase decisive, 1.2 intercepții, 2.3 mingi pierdute și 13.7 la eficiență, totul în 29:56 de minute petrecute în medie pe suprafața de joc. De asemenea, americanul a avut prestații solide și în Basketball Champions League, dar și în Cupa României sau FIBA Europe Cup.

*foto: Roby Boroș

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Din nou accidentarile ne fac viata grea. În caz de recidiva il pierdem pe Zeno pt cel.putin o luna.

    cu 6 ani în urmă (29.12.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Fără Zeno si Stamenkovic și cu Milosevic fără antrenamente, va fi foarte greu la Sibiu.

    cu 6 ani în urmă (29.12.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ds
      Sper să vă fie greu la Sibiu, deși astfel de probleme nimeni nu le poate dori. Pe de altă parte cu Mandache, Tibarna și Nicolescu aveți o rotație suficientă și comparabilă cu a noastră. Ținând cont de seria bună pe care o aveți, șansele eu le văd împărțite egal pentru meciul ăsta, poate cu un foarte mic plus pentru noi, nu de alta dar jucăm acasă... :).

      cu 6 ani în urmă (30.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!