Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie lejeră pentru BC SCM Timișoara în fața Piteștiului

Dan Oancia

Dan Oancia
19.03.2017

BC SCM Timișoara și BCM U Pitești s-au întâlnit ieri seară în sala „Constantin Jude”  din orașul de pe Bega, într-un duel alb-violet, care a fost acontat de către gazde. „Leii din Banat” au câștigat în fața echipei din Argeș într-o manieră categorică, scorul final fiind 88-67, după ce la pauză erau aproape 20 de puncte diferență deja, 45-28.

Încă din start, timișorenii s-au instalat la conducere, iar din cealaltă parte parcă nu venea niciun fel de replică. După primele zece minute bănățenii au avut deja dublul numărului de puncte marcate față de adversari, scorul fiind 26-13. Jeremic a făcut aproape ce a vrut pe parchet, compensând indisponibilitățile lui Milencovici, Calotă și Flowers, care au fost doar prezenți pe foaia de joc.

Cea mai mare diferență s-a înregistrat înaintea ultimului act, atunci când tabela arăta 79-49, așadar, nu mai puțin de 30 de puncte. Ultimele zece minute, câștigate cu 22-21 de trupa din Trivale, au fost destinate și spectacolului, Tohatan fiind în prim-plan cu un slam dunk.

BC SCM Timișoara va juca în etapa viitoare din nou pe teren propriu, de această dată cu BC SCU Sibiu. De partea cealaltă, BCM U Pitești va face deplasarea în București, pentru meciul cu Steaua, ambele jocuri urmând să de dispute miercuri, 22 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!