Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie pentru Sibiu în cel de-al doilea meci amical din Slovacia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.09.2015

CSU Atlassib Sibiu și-a adjudecat cel de-al doilea meci din cadrul turneului amical disputat în Slovacia la Kosice, reușind să învingă formația din Ungaria, MARSO Nyiregyhaza, la 12 puncte diferență, scor 87-75

Primul sfert al întâlnirii a fost adjudecat de maghiari cu 25-22, echipă care a reușit chiar să-și mărească ecartul la 10 puncte până la pauză, 47-37. Băieții lui Dan Fleșeriu au început să-și revină odată cu startul reprizei secunde, reușind ca până la finalul sfertului 3 să vină la doar 4 puncte în spatele adversarilor, 58-62. Mai mult de atât, grație unui ultim act excelent, galben-albaștri s-au impus la 12 puncte diferență în fața celor din Nyiregyhaza, 87-75. 

Cel mai bun jucător al sibienilor a fost Popa Calotă cu 23 de puncte, fiind urmat de Hardy cu 14, Lalovic 14, Klassen 10, Gilbert 8, Paul 8, Cioacată 4, Evans 2, Păun 2 și Tincu 2.

CSU Sibiu a terminat turneul amical din Slovacia cu o înfrângere în fața gazdelor de la KB Kosice, respectiv victoria în fața celor de la MARSO Nyiregyhaza.

*Foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!