Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: Nu exclud posibilitatea de a evolua în tricoul Stelei'

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.06.2013

Virgil Stănescu nu exclude varianta de a-și continua cariera de jucător profesionist. Președintele echipei de baschet Steaua București, recent promovată în primul eșalon baschetbalistic al țării, a precizat pentru gsp.ro, că există posibilitatea de a juca un an pentru gruparea pe care o conduce:

"De acum înainte mă voi implica total la Steaua. Nu ştiu ce va urma încă, dacă vom reuşi să realizăm transferurile pe care ni le dorim, dar, cu siguranţă, ne dorim să facem performanţă. Nu exclud posibilitatea de a mai evolua încă un an în tricoul Stelei. Vom vedea ce va fi."

Stănescu a mai jucat pentru Steaua București câteva meciuri la începutul sezonului competițional 2009/10 înainte de a se transfera în Italia, la Teramo. De asemenea, a petrecut sezonul 2010/11 în întregime la formația militară alături de care a disputat o finală de cupă, a obținut un loc 3 în campionat și a avut prestații extrem de bune în FIBA EuroChallenge.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!