Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Avem dorința de a ne revanșa în playoff”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.04.2014

CSU Asesoft Ploiești întâlnește în primul tur din playoff pe Energia Rovinari. Antrenorul ploieștenilor, Vladimir Arnautovic a vorbit despre doleanțele echipei și despre faptul că deja echipa nu mai are răbdare până la începerea playoff-ului.

„Am rămas datori în fața suporterilor noștri și în fața tuturor după ce am dezamăgit în semifinala de Cupa României și avem dorința de a ne revanșa în playoff. Așa că suntem foarte nerăbdători să înceapă playoff-ul.”

Sârbul a prezentat și situația din cadrul echipei sale:

„Nu am avut o pauză foarte lungă, au fost meciurile din cupă, All Star Game-ul, am avut pauză doar de Paște. Echipa este bine, toată lumea este sănătoasă și vă și la ei o dorință de a arăta că acel meci din cupă a fost întâmplare.”

Omologul lui „Dado”, Radu Stroescu este neînvins din postura de antrenor principal, astfel tehnicianul sârb a vorbit și despre acest aspect:

„Am zis și înainte de Final Four că orice schimbare de antrenor, indiferent de cine vine, există un efect pozitiv în sânul jucătorilor. Nu cred că a făcut el ceva în două zile, ce putea face în două zile? A fost un șoc pozitiv, jucătorii au fost mai motivați. Se întâmplă dar nu durează mult. Au câștigat ambele meciuri în Cupa României dar nu cred mai durează și așa că vom vedea.”

Asesoft are un singur obiectiv în acest final de sezon conform spuselor antrenorului ei:

„Obiectivul pentru noi în acest playoff este clar titlu, altceva nu percepem.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!