Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Panic, primul transfer al Timișoarei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.06.2013

 

Vladimir Panic este prima achiziție a lui BC Timișoara. Sportivul ex-iugoslav sosește de la Balkan, locul al 4-lea în Bulgaria.

În sezonul recent încheiat, Panic a avut medii de 15.1 puncte, 4.7 recuperări și 3.0 pase decisive cu 0.9 intercepții pe meci. El a bifat 26 prezențe în liga profesionistă din țara vecină. În vârstă de 31 ani, Vladimir este extremă și măsoară 1.94 metri.

De-a lungul carierei a mai jucat pentru Bosna (Bosnia), Kordestan (Iran), Masinac (Serbia), Metalac (Serbia) și Zlatorog (Slovenia).

Panic devine al doilea jucător străin din lotul Timișoarei după Zlatko Jovanovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!