Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica a semnat cu BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.06.2014

Așa cum  Total Baschet vă prezenta acum câteva zile că Vladimir Tica ar putea ajunge la BC Timișoara, acum totul este clar. Pivotul sârb a semnat cu echipa lui Dragan Petricevic și va face trecerea de la campioana CSU Asesoft Ploișeti la BC Timișoara.

Vladimir Tica a ajuns în anul 2012 la CSU Asesoft Ploiești, venind la echipa muntenegreană Buducnost Podgorica. Alături de formația prahoveană, Tica a cucerit 2 titluri de campion în 2012 și 2013 iar acum poate câștiga al treilea titlu, Asesoft jucând meciul decisiv al finalei, joi 12 iunie împotriva lui CSM Oradea. De-a lungul carierei sale, Vladimir Tica și-a trecut echipe importante în CV, precum: Steaua Roșie Belgrad, Hemofarm, Dinamo Moascova, Khimik Yuzhny, Dexia Mons sau Buducnost Podgorica.

Venirea la Asesoft a lui Gerald Lee i-a creat o concurență extraordinară lui Vladimir Tica care nu a mai reușit să fie titularul incontestabil pe poziția 5, cea de pivot. În acest sezon, jucătorul care va împlini 33 de ani pe 11 iunie, a avut medii de 8.7 puncte și 2.8 recuperări în sezonul regulat iar în cele 6 partide de playoff a adunat în medie pe meci 7.5 puncte, 2.0 recuperări și 1.2 pase decisive.

Site-ul nostru a aflat de la surse neconfirmate încă, faptul că și Bogdan Popescu ar fi semnat deja cu bănățenii. Extrema de forță ar revine la BC Timișoara după un periplu de un sezon la SCM Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!