Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Vuksanovic: „Steaua ne-a distrus”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2017

SCM U Craiova a pierdut categoric partida din sferturile de finală ale Cupei României. La finalul partidei, antrenorul Vladimir Vuksanovic a spus că echipa sa a practic un joc extrem de slab. De asemenea, tehnicianul sârb a fost nemulțumit și de atitudinea jucătorilor săi:

„Am arătat că nu suntem apți pentru un astfel de test. Ne-au distrus de la început. Am început de la 17-0 și în afara de asta nu am reușit să ne creștem energia în joc. Nu știu care este motivul. Am jucat dezastruos, este o rușine. Nu este neaparat vorba despre a câștiga, este vorba despre efort.”

Întrebat despre regula cu doi români pe teren, Viksanovic a spus că această regulă i-a deranjat mai mult pe steliști:

„Pe ei i-a deranjat acestă regulă mai mult decât pe noi. Tot timpul jucăm cu doi români, Burlacu și Fraseniuc joacă 30 de minute. Nu este din vina acestei reguli, este din vina mea, din vine jucătorilor. Steaua a venit pregătită, ne-a distrus, felicitări. Nu-mi pasă rezultatul, este vorba despre sentimentul fiecăruia de a concura.”

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova corneliuson :

    Nu doar
    Steaua te-a distrus!Arata ca ai coloana vertebrala și pleaca....poate ca din cauza ta nu mai au chef sa joace băieții!

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Oare
    Craiova a ajuns la Sibiu gata distrusa de tine si de conducerea clubului. O adunatura de americani care nu stiu numai sa traga la cos de capul lor, cu un Burlacu la fel de infect ca intotdeauna, fara nici cea mai simpla schema, zero aparare...ce mai, o rusine. Mai bine ar fi dat tot bugetul echipei de volei, singura care face cinste Craiovei.

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Volei
      Stai linistit ca la ce buget are voleiul au rezultate dezastruoase.Ca sa fac o paralela e ca sj cum UBT ar fi pe 5-6.Echipa de baschet a distrus-o unu' pe nume barcan,care in loc sa pastreze nucleul de jucatori de anul trecut si sa aduca un antrenor mai de Doamne-ajutã ne-a lasat cu petarda de vucksanovic si fara jucatori

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      volei
      Eu am vazut doar meciul tur cu Modena in Liga Campionilor si au jucat minunat. Totusi jucati in Liga, iar simplul fapt ca nu s-au facut de rusine in fata unora ca Ngapeth sau LeRoux spune foarte multe. Revenind la baschet, nu pot sa inteleg de ce ati ajuns la momentul asta in sezon, cu jocul si rezultatele stiute, cu un astfel de specimen pe banca. Singura explicatie e cea oculta: ca ar intoarce niste bani la cine il tine...

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @adiro
      Daca in privinta voleiului ai perfecta dreptate,in cazul baschetului Barcan nu e singurul vinovat,el doar a fost vizibil!

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @gyke
      La volei ai crema jucatorilor romani,plus straini scumpi,ar trebui in campionat sa nu piarda un meci,nu sa se zbata sa prinda podiumul.Italienii i-au luat initial la pret de matineu(cand au apasat doar putin acceleratia s-a vazut instantaneu),ai nostri au jucat cu ambitie si de aici a rezultat impresia pe care ti-ai facut-o.Daca vrei o comparatie cu sportul nostru preferat,crede-ma ca o echipa cu Moldoveanu,Olah,Mandache,Rasic,Giordan Watson,Ricky Hickman(tii minte,a jucat si la Otopeni),si inca vreo 2 straini buni nu s-ar face de ras in fata lui Real Madrid,ca sa nu spun ca Barcelonei i-ar pune probleme la ce nivel de joc etaleaza acum catalanii!

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Esti o MIZERIE
    burlacu esti o MIZERIE. Astazi pentru a nu stiu cata oara acest om si-a aratat caracterul infect. la o faza in care s-a incurcat in minge cu Popa a inceput sa tipe la acesta si sa il injure in ultimul hal. Faci asta cu un coechipier, mare om, mare caracter.

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      La asta ma refeream si eu, dar mi-era lehamite sa o povestesc.

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!