Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Reinke este noul pivot al Energiei Rovinari

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.09.2013

Will Reinke este noul pivot al Energiei Rovinari. Înalt de 2.08 metri și cântărind 104 kilograme, americanul este proaspăt absolvent al universității Oklahoma Christian.

În sezonul 2012/13, Reinke a bifat 26 prezențe în NCAA2 și a avut medii de 19.0 puncte, 9.6 recuperări, 2.3 pase decisive, 2.5 capace și 0.9 intercepții cu 2.8 posesii pierdute în 34.1 minute pe meci. El a avut procentaje de 57% la două puncte, 42% la trei puncte și 74% la linia de pedeapsă. Will a mai jucat în NCAA pentru SF Austin.

De notat că noul jucător al Energiei Rovinari a semnat inițial cu Trikala, din prima ligă a Greciei, însă din cauza unor probleme de ordin financiar acea înțelegere a fost anulată. 

Reinke se află la debut în baschetul profesionist. El a fost adus la Energia Rovinari ca varianta de schimb pentru Drasko Albijanic, jucător confruntat cu probleme medicale la spate.

Prin legitimarea pivotului nord-american formația pregătită de către Florin Nini este completă, având șase jucători străini în efectiv. Aceștia sunt: Giordan Watson, Porter Troupe, Louis Darby, Kostas Kakaroudis și Dalibor Djapa. De asemenea, din lot face parte israeliano-românul Tal Karpels.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!