Stiri

Willie Kemp: "Faptul că nu am jucat împreună în prima secvență a fost decisiv"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.01.2014

Willie Kemp a vorbit la finalul confruntării pierdute de echipa sa în fața rușilor de la Krasnye Krylia. Fundașul lui Gaz Metan a declarat că începutul slab al formației sale a fost decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Am început meciul foarte prost, eram conduși cu 15 puncte după primul sfert. Atât de la noi, dar și de la ei au lipsit jucători importanți, și știam că putem să revenim în joc. Am lupat ca o echipă și am revenit în următoarele trei sferturi, dar, din păcate nu am putut să începem la fel. Faptul că nu am jucat împreună în prima secvență  a fost decisiv. Ne-au lipsit doi titulari, dar nici ei nu au fost în efectiv complet și în cele din urmă au reușit să se impună.

Americanul a fost cel mai bun jucător al Gazului, cu 26 de puncte și 6 pase decisive.

Gaz Metan Mediaș a pierdut, scor 77-80, meciul din cadrul etapei a doua a EuroChallenge Last 16 cu Krasnye Krylia Samara.

*foto: fibaeurope.com/Denisa Popsor

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Pacat
    nu am vazut meciul,dar sa pierzi la 3 pct este dureros,mai ales pe teren propriu.Sper sa ne calificam impreuna pt play-off

    cu 10 ani în urmă (21.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!