Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Willie Kemp, noul fundaș al Gazului Metan

Bogdan Isăilă

Bogdan Isăilă
03.08.2013

Gaz Metan Mediaș continuă campania de achiziții. Fundașul american Willie Kemp a ajuns la  o înțelegere cu formația de pe Târnava Mare. În vârstă de 26 de ani, Kemp a jucat în Cehia primul său sezon în Europa. El a terminat colegiul la Memphis Tigers ca mai apoi să joace în NBA D-League. Willie Kemp măsoară 1.88m și joacă poziția 1.

Sezonul trecut echipa a evoluat atât în campionatul ceh cât și în cel slovac. În campionatul Cehiei, Kemp a avut o medie de 15.2 puncte pe meci în 32.7 minute jucate, plus 4.3 pase decisive și 1.9 recuperări. Echipa s-a oprit în sferturile de finală, fiind eliminată de către BK Prostejov.  Pe tărâm slovac, Kemp nu s-a simțit așa bine, cifrele sale scăzând la 12.1 puncte pe meci cu o medie 30.2 minute per meci.

Prin acestă mutare, formația condusă de către Marcel Țenter și-a asigurat poziția 1, acolo unde mai pot evolua Andrei Mandache și Kyle Shiloh. Kemp este un fundaș cu o forță de pătrundere remarcabilă și, de asemenea, deține în arsenal și aruncarea de la mare distanță. Kemp este cel de-al 4-lea străin pe care Gaz Metan îl semnează după Kyle Shiloh, Giorgos Tsiaras și Radomir Marojevic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!