Stiri

Zach Moss (JDA Dijon): "Nu cred că se pune problema unei favorite înaintea începerii meciului"

Christina Keri Hațegan

Christina Keri Hațegan
05.11.2012

Baschetbalistul american Zach Moss, component al echipei JDA Dijon, a acordat un interviu site-ului www.lupiinegri.ro înaintea partidei de marți (06.11), pe care francezii o vor disputa la Mediaș, în compania lui Gaz Metan din localitate. El a vorbit despre adversar, declarând că nu consideră echipa din Hexagon ca având prima șansă înaintea meciului.

În primul meci din grupele FIBA EuroChallenge veți da piept cu Gaz Metan Mediaș.Ce știi despre această echipă? Ați reușit să le studiați strategia de joc?

Încă nu am nicio informație despre această echipa. Abia mâine dimineață (n.r. 5 noiembrie) vom putea viziona caseta și astfel vom trage concluziile aferente.

Luând în considerare diferența dintre nivelul campionatelor din România, respectiv Franța, dar și faptul că nu beneficiați de avantajul terenului propriu, ai putea spune cine pornește din postura de favorită?

Nu cred că se pune problema unei echipe favorite înaintea începerii meciului, eu cel puțin nu văd asta. Știu doar că vom fi pregătiți de joc și vom aborda meciul cu mare seriozitate cum Dijon obișnuiește să facă, asta e tot.

Care jucător, din echipa Gazului Metan, crezi că poate pune cele mai mari probleme?

După cum am spus, deocamdată nu am ajuns să cunosc niciun jucător al acestei formații, dar cred că ne vom raporta în mare parte la echipă ca ansamblu.

Care sunt așteptările tale personale cu privire la acest meci?

Eu nu îmi pot dori nimic altceva decât să ne putem face jocul cât mai bine și să câștigăm.

De-a lungul carierei Moss a mai jucat pentru Lelilla (Spania), Orleans, Vichy și Chalons-Reims (Franța), precum și la BC Habikaa (Israel). Are 31 ani, măsoară 2.01 metri și evoluează ca extremă.

Meciul poate fi urmărit în transmisiune directă AICI.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!