Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „Vrem să facem un campionat mult mai bun decât precedentul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.07.2014

Zlatko Jovanovic, fundașul și căpitanul formației BC Timișoara, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului de pe Bega despre așteprările sale de la noul sezon, respectiv despre noii veniți în curtea bănățenilor. 

„Vrem să facem un campionat mult mai bun decât precedentul. Managementul clubului și antrenorul au lucrat serios la transferuri, iar rezultatele s-au văzut. Avem din timp lotul aproape definitiv, ceea ce este foarte bine. 

Milos Pesic și Vladimir Tica au evoluat ani în șir în România, la nivel înalt, și asta spune foarte multe despre valoarea lor. Cu Dalibor Persic am fost coechipier la formația bosniacă Sloboda Tuzla și suntem foarte buni prieteni. Este un jucător de echipă, un caracter puternic și un luptător. Despre nord-americani am auzit doar lucruri bune și am convingerea că împreună putem forma un grup puternic care să le aducă multe bucurii suporterilor noștri, 

Am urmărit transferurile făcute de echipele din România și cred că Liga Națională devină tot puternică, de la an la an. Din această perspectivă, revenirea lui Bogdan Popescu va însemna mult, deoarece este un luptător, un jucător valoros și experimentat. Cu toții, vom munci din greu și sper să fim sănătoși, pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Zlatko. 

Conform sursei amintite mai sus echipa pregătită de Dragan Petricevic se va reuni în 30 iulie. 

*Foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Abonamente?
    Cand se pun in vanzare si la ce pret?

    cu 9 ani în urmă (09.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!