Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Ne-am trezit, am început să jucăm mai agresiv în apărare, să luăm decizii mai inteligente”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.12.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat la Brașov cu 84-71 meciul din etapa a 8-a a grupei valorice A din LNBF. Gazdele au început foarte bine partida și aveau 25-13 la prima pauză, dar campioana en-titre a preluat controlul partidei după 26-9 în sfertul secund. Antrenorul alb-verzilor, Zoran Mikes, ne-a vorbit despre jocul de la Brașov. Sepsi venea după lunga deplasare la Krasnoyarsk, din EuroCup.  

„Am început destul de apatic (really sleepy). Nu pot să spun că mă așteptam la asta, dar, pe de altă parte, știind unde am fost cu 3 zile în urmă, pot spune că nu am fost surprins. Nu am schimbat nimic special, ne-am trezit, am început să jucăm mai agresiv în apărare, am început să luăm decizii mai inteligente și să atacăm unde trebuia să atacăm și imediat execuția noastră a fost mai bună”, ne-a declarat Zoran Mikes.

Formația covăsneană a avut parte de un program aglomerat în utimele luni, cu meciuri în campionat și în EuroCup Women, iar în pauza de naționale a avut toate jucătoarele doar la un antrenament.

„Încercăm să ne concentrăm complet pe fiecare meci și în ultima perioadă a fost foarte dificil să găsim mai mult timp pentru antrenamente. Luând în considerare toate faptele, recuperarea jucătoarelor după accidentări și lipsesc câteva jucătoare cheie nu doar de la meciuri, dar și la antrenamente, trebuie să spun că în general sunt mulțumit de performanțele noastre pentru că arătăm abilitatea de a ne adapta condițiilor dificile și de a câștiga meciuri în campionat. Ne concentrăm doar pe următorul nostru joc, iar acum în capul nostru este doar Mersin. Staff-ul face o analiză scurtă dar concentrarea este întotdeauna pe următorul joc”, a adăugat tehnicianul alb-verzilor.

ACS Sepsi SIC joacă miercuri în EuroCup Women, în deplasare cu Mersin BSB, de la ora 17:30. Duminică alb-verzile vor juca acasă cu Universitatea Cluj.

*foto: Miska Brigitta / Sepsi-SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!