Stiri

Zoran Mikes: „Orman este o echipă cu un 5 de start puternic. Rotația este similară cu cea de la Mersin”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.11.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe dispută miercuri, de la ora 15:00, primul meci în deplasare din această ediție a EuroCup Women. Campioana României întâlnește Orman Genclik, o formație debutantă în grupele europene. Toate echipele din grupa D au câte 3 puncte. Zoran Mikes, antrenorul lui Sepsi, aseamănă rotația adversarei de miercuri cu cea a celeilalte formație turce din grupe, pe care alb-verzile au învins-o la 17 puncte săptămâna trecută.

„În EuroCup fiecare meci este o nouă provocare, dar cum am spus săptămâna trecută, fiecare meci este și o oportunitate să obținem o victorie. Este o echipă cu un 5 de start puternic, jucătoare experimentate și câteva jucătoare solide care vin de pe bancă, dar per total rotația este similară cu cea de la Mersin. Trebuie să jucăm bine, cu sufletul, să respectăm miciile detalii și să rămânem concentrați 40 de minute. Din nou, este în natura umană să speri să câștigi și să dai ce ai mai bun, vom vedea unde vom ajunge. Am prins avânt și vom încerca să rămânem pe acest trend pozitiv cât mai mult posibil”, a declarat Zoran Mikes înainte de meciul de miercuri, citat de pagina de facebook a clubului.

Orman Genclik a disputat patru partide în această ediție a EuroCup, cele două din calificări și cele două din grupă. Antrenorul Alper Durur are 9 jucătoare cu peste 12 minute/meci până acum. Două dintre acestea, americancele Gardner și Copperi joacă 31 de minute/meci, iar Kartaltepe, Ruzickova și Hebry au în jur de 27 de minute/partidă. Zoran Mikes a folosit 7 jucătoare peste 19 minute, cu Whitted și Higgins având peste 32 de minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!