Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Milovic: „Am luptat la maximum, dar am ratat 11 libere și aruncări libere care nu am fi avut voie”

Dan Oancia

Dan Oancia
14.12.2014

BC Timba Timișoara a pierdut jocul de ieri disputant pe teren propriu în compania celor de la BC Mureș. După ce au condus în cea mai mare parte a jocului, „urșii” au cedat în final la o diferență mică, de doar 3 puncte, 72-75.

Nervii și-au spus cuvântul în tabăra timișorenilor după terminarea meciului. Antrenorul principal, Bogdan Murărescu, nu a venit să ofere declarații presei, în locul său fiind secundul Zoran Milovic. Am luptat la maximum, dar am ratat 11 libere și aruncări libere care nu am fi avut voie. E ușor la final să spui că trebuia să facem altfel, așa se poate spune în general. Am încercat să facem totul pentru a câștiga. Sunt sigur că dacă vom continua așa vom juca din ce în ce mai bine. Am arătat că era altă poveste dacă aveam echipa aceasta de la început. Am fi avut vreo 3-4 victorii cel puțin și nu una singură. Știu că jucătorii noștri sunt bărbați, poate nu au fost suficient de concentrați de la distanță. Au fost momente ce țin strict de psihic în opinia mea”, a spus Milovic, potrivit sport9.ro

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare pe terenul echipei Gaz Metan Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!