Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Țîbîrnă continuă la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.05.2013

Surse apropiate de site-ul TotalBaschet au dezvăluit că Bogdan Țîbîrnă a semnat un nou contract cu CSM Oradea. În cursul dimineții de marți (28.05), pivotul în vârstă de 22 ani (îi va împlini în iunie) a parafat o înțelegere cu valabilitate pentru următorii doi ani.

Transferat la Oradea în cursul sezonului 2010/11, de la CS Otopeni, Țîbîrnă a bifat 40 de prezențe în campionat și 5 în cupă. El a avut următoarele linii statistice:

- Liga Națională - 17:40 minute, 6.9 puncte, 3.9 recuperări, 0.5 pase decisive, 0.7 capace cu 1.1 posesii pierdute, a avut procentaje de 65% la aruncările de două puncte, 23% la trei puncte, respectiv 57% la linia de pedeapsă pentru 8.4 la eficiență.
- Cupa României - 18:27 minute, 4.2 puncte, 2.4 recuperări, 1.2 capace, 1.6 posesii pierdute, 56% la două puncte, 50% la libere pentru 4.6 la eficiență.

De notat că Bogdan a devenit titular al postului de pivot în playoff-ul Ligii Naționale în condițiile în care Sasha Topcov a fost lăsat în afara lotului în 9 din cele 11 partide disputate.

În primul eșalon baschetbalistic al țării, Țîbîrnă a mai jucat pentru CS Otopeni și Steaua București.

Până în prezent clubul bihorean nu a confirmat înțelegerea cu jucătorul de 2.10 metri.

Foto: Viorel Carțiș 

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    foarte bine!
    eu ma bucur ca Bogdan ramine! se mai bucura cineva?

    cu 10 ani în urmă (28.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Caracter.
    Si asta tinand cont ca in ultima perioada a fost curtat c-o insistenta aproape de obscenitate de catre CSU Ploiesti.

    In ciuda unor bani mai putini oferiti de Oradea, el totusi a acceptat prelungirea.

    Respect Tibarna.

    cu 10 ani în urmă (28.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @Florin4D
    deci e adevarat... stie Bogdan unde e mai bine pentru el... nu se asorteaza el cu asehotzii si nu banii sint totul...

    mult success, Bogdane si vacanta placuta!

    cu 10 ani în urmă (28.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    @mira
    Clubul nu a emis inca un comunicat oficial, insa informatiile ajunse "pe piata" sustin ca Bogdan ar fi semnat, asta in ciuda faptului ca, citez "ar fi fraier daca n-ar semna cu CSU Ploiesti, judecand STRICT dupa $ care i-au fost oferiti, cel putin fata de ce-a avut la Oradea in acest sezon", asta mi-a spus-o punctual o persoana foarte foarte apropiata echipei din Oradea si n-a spus-o intr-un mod peiorativ/rautacios la adresa cuiva, ci pur si simplu lasa sa se inteleaga ca unul din "oamenii mari" ai lui CSU se vor retrage, cel mai probabil Stanescu si aveau pregatita intr-un contact pentru Tibarna o anumita parte, destul de interesanta ca procente, din contractul de la granita dintre 4 si 5 digits pe care l-a avut ViSta in acest sezon la Ploiesti.

    cu 10 ani în urmă (28.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @Florin4D
    imi place si mai mult de Bogdan, daca e asa; asehotzii cred ca totul se poate obtine cu bani... uite ca nu e chiar asa; cred ca n-a fost o decizie usoara, toata lumea vrea bani mai multi, dar cu atit il pretuim mai mult pe Bogdan!

    cu 10 ani în urmă (28.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Bogdan
    Daca este adevarat, e foarte bine. Atat pentru el cat si pentru club. Daca jocul lui va creste in continuare in ritmul in care a crescut in ultimii 2 ani, evident ca ii va creste mult si cota (poate cu mult peste ce i-a oferit acum asesoft). Minutele de joc la Oradea ii sunt asigurate. Am mai spus-o: pentru el singurul scop adevarat ar trebui sa fie sa ajunga intr-un campionat puternic. Nu la asesoft care este zero in Europa.

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    caracter
    daca Bogdan ramane este minunat si da dovada de muuult caracter aratand ca s-a si atasat de Oradea si banii nu sunt totul in viatza, asa cum lasa sa se inteleaga asehotii!!!! Bravo Bogdan, sper sa cresti in continuare in prestatii si sper ca de la Oradea sa pleci undeva afara, la o echipa de valoare!!!

    cu 10 ani în urmă (29.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!