Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Comnicat de presă - CSU Alba Iulia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.09.2013

În urma articolului apărut pe site-ul www.totalbaschet.ro: http://www.totalbaschet.ro/articol/EXCLUSIV-FOTO-Cum-a-%C3%AEncercat-Alba-Iulia-s%C4%83-scape-de-Jessika-Bradley~25208, Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia face următoarele precizări:

- Clubul din Alba Iulia face dovada achiziţionării biletelor de avion pentru jucătoarea Jessika Bradley, necesare acesteia pentru a părăsi ţara, cu destinaţia Suedia. Menţionăm că unul din bilete a fost pentru ora 07:05, cursă pe care jucătoarea a pierdut-o, iar ulterior clubul i-a achiziţionat un alt bilet spre aceaşi destinaţie, pentru ora 12:45. Anexăm biletele.

- Site-ul Total Baschet are obligaţia de a demonstra veridicitatea documentului presupus falsificat, prin care jucătoarei îi este cerută suma de 1000 de euro, altfel fiind nevoită să părăsească clubul. Menţionăm că respectiva factură, pentru eliberarea cărţii verzi de către FFBB, obliga doar clubul CSU Alba Iulia la plata sumei de 100 de euro, în niciun caz jucătoarea. 

- Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia dezminte încă odată informaţiile prezentate în articolul mai sus menţionat şi aşteaptă clarificarea şi remedierea situaţiei, în caz contrar va acţiona în instanţă site-ul dumneavoastră, pentru grave prejudicii de imagine aduse clubului.

CSU Alba Iulia

------------------------

Răspunsul site-ului totalbaschet.ro la comincatul de presă al CSU Alba Iulia:

Referitor susţinerilor clublui CSU Alba Iulia, site-ul totalbaschet.ro doreşte să facă următoarele precizări:

1. Toate informaţiile din articolul menţionat au fost comunicate exact după susţinerile agentului jucătoarei. Pe lângă aceste informaţii, mai multe surse apropiate clubului ne-au confirmat cele menţionate de agentul jucătoarei.

2. Legat de biletul de avion, menţionăm că jucătoarea a ajuns la Aeroportul din Cluj-Napoca la ora 4 dimineaţa fără a avea vreun bilet asupra sa.

3. Veridicitatea documentului respectiv este atestat de sursa care l-a trimis, agentul jucătoarei.

4. Considerăm ameninţarea legitimă de acţionare în instanţă ca un simplu element de stilistică care doreşte să distragă atenţia de la elementul principal.

Echipa totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!