Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horia Păun: "Nu știu despre ce e vorba în cazul BC Timișoara și SCM Timișoara"

Eduard Nicolae Popa

Eduard Nicolae Popa
19.12.2017

Total Baschet a publicat, în cursul serii de luni, contractul de colaborare dintre BC Timișoara și SCM Timișoara, actul prin care clubul recent înființat a preluat locul în Liga Națională de Baschet masculin, însă nu și datoriile către foștii jucători și antrenori. Deoarece regulamentul de organizare al competițiilor de baschet conține prevederi obligatorii pentru ca forul românesc să valideze un contract de colaborare dintre clubul, precum preluarea datoriilor în caz de insolvență, site-ul nostru a luat legătura cu președintele Federației Române de Baschet.

Mai citiți și:

EXCLUSIV. Prezentăm contractul de colaborare dintre BC Timișoara și SCM Timișoara (document)

Horia Păun ne-a declarat că nu este familiarizat cu acest caz evitând practic o discuție pe această temă. Întrebat pe tema clauzelor obligatorii de preluare a datoriilor, Păun a declarat că nu cunoaște toate articolele din regulamentele de baschet.

Domnule Păun, vă abordăm în legătură cu subiectul contractului de colaborare dintre BC Timișoara și SCM Timișoara, cu acele datorii. Cunoașteți cazul?

Nu știu, tot ce am avut am dat. Mai mult, ce să spun?

Este vorba de declarațiile celor de la SCM Timișoara care spun că ei nu și-au însușit în niciun moment datoriile acumulate de BC Timișoara.

Dragul meu, toate actele ce le-am avut le-am dat la avocați, la cine mi-a cerut. Noi nu ținem nimic ascuns.

Dacă ar fi adevărat că nu și-au însușit datoriile acumulate, nu ar încălca acest aspect regulamentele FRB?

Una e regulamentul, altul e contractul dintre ei. Dacă ei spun așa înseamnă că se bazează pe ceva. Dar nu pot să spun pe ce, căci nu sunt jurist. Trimiteți-ne un mail, eu îl forwardez juristului nostru și el vă va da un răspuns oficial. Chiar nu știu ce să spun. Nu știu despre ce e vorba.

Există o prevedere în regulament care spune că anumite clauze trebuie inserate în mod obligatoriu în contractul de colaborare, dar ele nu apar în varianta dintre cele două părți. Cunoașteți acest lucru?

Dacă tu crezi că știu toate articolele din regulamentele de baschet, te înșeli, chiar nu știu. Să ne trimiteți o adresă și vă răspundem.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Wow
    În ce stil încearcă să facă pe prostul... aproape ca un pesedist.

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    eu sunt mic nu stiu nimic, tata-n pod...
    Am aflat ca presedintele FRB nu stie nimic despre problema! Treaba lui era sa stie tot! Prin ignoranta lui a permis incalcarea regulamentului si fraudarea muncii unor jucatori aflati sub tutela FRB! Inseamna ca Presedintele si-a incalcat inca o data atributiile si trebuie sa plateasca! Amice, fii barbat si nu te ascunde de raspundere!

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Nu stie
    Care echipe sunt inscrise in LNBM?! Pãi de unde sã stie, poate juristul... E Trist sau uluitor? Cat de ticalos poate fi un om cand nu stie de ce a primit postul pe care stã ca un bastan si deja nici doza de lecitinã nu-l ajutã.

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești bogdan21 :

    Papusa
    Acest om Horia Paun spune adevarul. El nu stie nimic din ce are de-a face cu FR Baschet. Acest om stie doar sa puna arbitrii la meciurile Clujului si ale Stelei, punct! Ne miram de ce pleaca sponsorii si se destrama echipe! Pentru ce sa sustina o echipa, sau alta atat timp cat se stie de la inceputul anului competitional ca finala LNBM va fi Cluj-Steaua/adica Cristescu-Georgescu!Eventual celelalte echipe sa spere la un loc 3! Se pare ca suntem in anii '80 la fotbal cu celebra cooperativa de la fotbal !

    cu 6 ani în urmă (20.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!