Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milorad Perovic este noul director tehnic al U Mobitelco Cluj

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.08.2013

Așa cum TotalBaschet a preconizat, Milorad Perovic a fost co-optat în staff-ul tehnic al echipei U Mobitelco Cluj. Ex-iugoslavul a încheiat activitatea din acest an la echipa națională, unde a fost secund pentru Marcel Țenter.

Cei doi au mai colaborat și la nivel de club, atât la Cluj, cât și la Mediaș. Perovic a debutat în baschetul din România pe banca lui Rapid București. El a fost principal și la CSU Brașov, pentru ca apoi să lucreze pe post de antrenor coordonator al grupelor de juniori de la U Mobitelco Cluj, respectiv ca asistent pentru Predrag Badnjarevic la BC Timișoara.

Conform anunțului oficial, Perovic va ocupa funcția de director tehnic la U Mobitelco. Reamintim că echipa din Cluj are un staff tehnic complet modificat față de sezonul anterior. Dorin Pintea a fost numit principal, iar Paul Chetreanu a fost numit antrenor asistent.

De notat că la ardeleni a revenit, tot după munca de la echipa națională, kinetoterapeutul Adrian Resteman. Astfel, staff-ul lui U Cluj este complet începând de luni (19.08).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!