Stiri

S-au pus în vânzare biletele de la primul meci al „Acvilelor”

Eduard Popa

Eduard Popa
13.10.2017

bilete romania slovenia baschet feminin

Echipa națională de baschet feminin a României întâlnește Slovenia, în primul meci al campaniei de calificare la Campionatul European de baschet feminin, Women's EuroBasket 2019.

Meciul se anunță unul extrem de important, întrucât Slovenia este principala contracandidată a României la locul 2 în grupa de calificare, în contextual în care naționala Franței este marea favorită a Grupei E, din care mai face parte și Finlanda.

Partida dintre România și Slovenia se va desfășura pe 11 noiembrie, de la ora 18:00 în Sala Antonio Alexe din Oradea. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar prețul unui bilet este de 10 lei. Tichetele pot fi comandate de pe site-ul myticket.ro.

Duelul cu Slovenia va reprezenta primul meci pentru noul selecționer al „Acvilelor”, Dragan Petricevic. Acesta a anunțat deja lotul lărgit pentru partida cu ex-iugoslavele. Din lot fac parte cinci straniere și 12 jucătoare care evoluează în campionatul intern. Lotul complet poate fi consultat AICI.

*foto: facebook Echipa Națională de Baschet Feminin a României

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!