Stiri Liga I Masculin

Un nou american achiziţionat de Dinamo Bucureşti

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.08.2014

Cea mai titrată echipă din România, Dinamo Bucureşti, a reuşit să aducă în lot cel de-al doilea american în această vară, pe Antwan Burrus. Bucureştenii continuă astfel campania de achiziţii în perspectiva sezonului 2014-2015 din Liga I, stagiune la finalul căreia aceştia îşi doresc să promoveze în Liga Naţională. 

Sportivul de peste ocean este extremă, măsoară 1.98 metri în înălţime şi cântăreşte 107 kg. Burrus a absolvit de curând Universitatea Liberty, iar în ultimul sezon din NCAA a jucat 31 de meciuri, timp în care a acumulat medii de 13.0 puncte şi 5.3 recuperări. 

Astfel, pentru Antwan Burrus, sezonul care va debuta în toamnă va reprezenta primul la nivel profesionist. 

Citiţi şi 

Dinamo București a achiziționat un baschetbalist american, Demetrius Miller

Cea mai titrată echipă din România renaşte la nivel de baschet masculin

*Foto: libertyflamesnation.com

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DaKoS :

    Intrebare
    Trecand peste afirmatia ca acest sezon va fi primul la nivel profesionist pentru acest jucator (Liga I este "profesionista"?), intrebarea ar fi: cam care sunt echipele ce s-au anuntat a fi contracandidatele echipei Dinamo la promovare? Si-a mai anuntat cineva intentia ca la anul vor sa promoveze?

    cu 9 ani în urmă (02.08.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    parere
    pai si cateva din cele care au promovat sau erau deja in liga au renuntat, iar altele nu au vrut sa le ia locul (ex. ciuc)

    cu 9 ani în urmă (02.08.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    pai daca
    Daca tot Dinamo transfera din State..pana la urma exact cum facea Timba acu' vreo 2 ani de ce nu le-a permis federatia sa joace direct in LNBM- sau faceau ei vreo combinatie cu Stiinta si aia era!

    cu 9 ani în urmă (02.08.2014)
    • CSA Steaua București doaridioti:

      tzontzolino
      DIn cate stiu eu Timba a promovat doar cu romani, nu era voie pe atunci cu straini , urmatorul an si-a adus . Sper sa nu ma insel

      cu 9 ani în urmă (05.08.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!