Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Federația Română de Baschet încearcă să facă uitat cazul BC SCM Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.01.2018

"Nu știu despre ce e vorba. Să ne trimiteți o adresă și vă răspundem" ne sugera președintele Federației Române de Baschet, în cadrul unui interviu, publicat în data de 19 decembrie, pe tema situației BC SCM Timișoara. Site-ul nostru s-a conformat, iar o zi mai târziu a transmis o serie de întrebări la adresa forului românesc. Un reminder fost transmis pe data de 12 ianuarie, iar la peste 30 de zile considerăm că Federația Română de Baschet a evitat să formuleze un răspuns pe marginea problemelor legate de participarea în Liga Națională de Baschet masculin a SCM Timișoara.

Conform apărărilor lansate de avocații clubului SCM Timișoara în fața Tribunalului Arbitral de Baschet, aceștia neagă asumarea datoriilor fostului club, Asociația Baschet Club Timișoara, precizând că au preluat dreptul de a evolua în Liga Națională de Baschet masculin conform regulamentelor Federației Române de Baschet. Doar că, conform Regulamentul de Organizare al Competițiilor de Baschet, un club nu poate intra într-un contract de colaborare cu o altă entitate sportivă fără a respecta o serie de clauze obligatorii, printre care și asumarea datoriilor față de vechii sportivi.

În cazul aceste contradicții, între afirmațiile clubului bănățean din fața Tribunalului Arbitral de Baschet și ale Regulamentului de Organizare al Competițiilor de Baschet, site-ul nostru a trimis o serie de întrebâri forului românesc pentru a clarifica situația. 32 de zile mai târziu, forul românesc nu ne-a furnizat niciun răspuns.

Mai citiți si:

Încă o echipă participâ în Liga Națională cu ocolirea regulamentelor FRB

Ilie Trițoiu: "Ați scris numai prostii, nu vreau să discut de niciun contract de colaborare"

SCM Timișoara: "Clubul nostru nu a fost niciodată de acord să preia datoriile unui alt subiect de drept"

Daniel Sabou, administrator judiciar: "Nu știam de existența actului adițional dintre BC Timișoara și SCM Timișoara"

Horia Păun: "Nu știu despre ce e vorba în cazul BC Timișoara și SCM Timișoara"

EXCLUSIV. Prezentăm contractul de colaborare dintre BC Timișoara și SCM Timișoara (document)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Nu renuntati!!
    Felicitari TOTALBASCHET!!! Nu va lasati pana la clarificarea oficiala a cazului. Este o rusine.

    cu 6 ani în urmă (22.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!